Majaoja-säätiö tukemassa Tampereen pianokilpailua

Tampereen pianoseura ry järjestää Tampereen piannokilpailun 24.4.–5.5.2017. Kilpailu on avoin 15–30-vuotiaille suomalaisille ja Suomessa vähintään kolme vuotta yhtäjaksoisesti opiskelleille. Tampereen pianokilpailu järjestetään vuonna 2017 ensimmäistä kertaa. Kilpailun järjestäjän tavoitteena on tehdä Tampereen pianokilpailusta Suomen tärkein ja kattavin tapahtumafoorumi korkeatasoisen suomalaisen pianokoulutuksen ja nousevien nuorten pianistikykyjen esittelemiseksi. Tampereella on kilpailulle erinomaiset edellytykset niin vahvan klassisen musiikin koulutuksen, aktiivisen konserttiyleisön, tilojen, sijainnin kuin myös ainoan Helsingin ulkopuolella toimivan täysimittaisen sinfoniaorkesterin Tampere Filharmonian vuoksi.

Tampereen pianokilpailua tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Sibelius-Akatemian Tukisäätiö, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Pro Musica Säätiö ja Majaoja-säätiö sekä Tampereen kaupunki ja Tampereen konservatorio.

Tapahtuman suojelijana toimii Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Lisätietoja kilpailusta: http://tampereenpianokilpailu.fi/Ajankohtaista