Majaoja-säätiön vuoden 2017 apurahat Lapin maakunnan kulttuurille ja saamelaiskulttuurille

Majaoja-säätiö ilmoittaa apurahan saajille apurahan myöntämisestä henkilökohtaisesti kirjeitse viikolla 39. Kaikki apurahan saajat julkaistaan Majaoja-säätiön sivuilla 27.10.2017.

Vuoden 2017 apurahat kohdennetaan tukemaan Lapin maakunnan kulttuuria. (Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki ja Ylitornio)

Apurahaa voivat hakea Lapin maakunnassa asuvat ja työskentelevät henkilöt ja työryhmät sekä muualla Suomessa asuvat saamelaistaustaiset henkilöt ja työryhmät. Apurahaa voi hakea taiteelliseen työskentelyyn kuvataiteen, kirjallisuuden, musiikin, teatteri- ja tanssitaiteen sekä kulttuuri- ja kansanperinteen alalla. Lisäksi apurahaa voi hakea taidetapahtumien järjestämiseen, opintomatkoihin ja kulttuuritapahtumiin osallistumiseen.

Jaettava apuraha on 250.000 euroa. Suurin yksittäinen jaettava apuraha on 10.000 euroa.

Vuosi on Lapin maakunnassa kaksinkertainen juhlavuosi, koska Suomen 100-vuotisjuhlavuoden lisäksi juhlitaan myös satavuotista pohjoismaista saamelaisten yhteistyötä. Majaoja-säätiön apurahakierros onkin osa SuomiSápmi 100 + 100 teemaa.

Lue lisää apurahojen hakemisesta.Ajankohtaista