Majaoja-säätiön kesäteatterinäytelmien kirjoituskilpailussa hieno määrä osallistujia

Majaoja-säätiön kesäteatterinäytelmien kirjoituskilpailu päättyi 31.7. Määräajassa kilpailulomakkeita saapui 121 kappaletta ympäri Suomea.

– Olemme todella iloisesti yllättyneitä suuresta osallistujamäärästä. Tästä on hienoa aloittaa uusien kesäteatterinäytelmien etsintä, Majaoja-säätiön hallituksen puheenjohtaja Maija Ikonen kertoo.

Seuraavaksi kilpailun tuomaristo saa tekstit arvioitavikseen. Tuomareina toimivat Hanna Suutela, Antti Lattu, Sirkku Peltola ja Yrjö Juhani Renvall. Majaoja-säätiön hallitus valitsee palkittavat tuomariston esityksen perusteella.

Voittajat julkistetaan marraskuun 2022 loppuun mennessä. Säätiö jakaa kaksi palkintoa: 1. palkinto 6.000 euroa ja 2. palkinto 3.000 euroa. Majaoja-säätiö tulee tukemaan jommankumman voittajanäytelmän esittämistä 2025 mennessä. Valittu teatteri päättää esitettävän näytelmän.Ajankohtaista