Majaoja-säätiö Hervannan kaupunginosassa 29.10.2022

`Taiteellinen Hervanta´ on Majaoja-säätiön taidehanke, jossa tuodaan esiin yhden kaupunginosan taiteilijoita, niin ammatti- kuin harrastetaiteilijoita.  

Lauantaina 29.10.2022 järjestetään Hervannan kirjastossa ja osittain taiteilijoiden kodeissa näyttely, jossa kukin tapahtumaan ilmoittautunut taiteilija esittelee töitään ja tekotapojaan. Jokaiselta tekijältä on esillä vähintään viisi teosta, joista yleisö äänestää mieleisiään. 

Majaoja-säätiö ostaa etukäteen sovitulla hinnalla jokaiselta taiteilijalta yhden työn, joka arvotaan tapahtumassa kävijöiden kesken. Paikallislehdessä julkaistaan ostetut työt kuvina.

Tapahtumaan on ilmoittautunut 30 taiteilijaa.

Taidetapahtuman suojelijana on Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Tapahtuma järjestetään yhdessä Hervannan Tiedotusyhdistyksen, Hervannan Sanomat -lehden, Tampereen kaupungin kulttuuritoimiston ja Hervannan kirjaston kanssa. 

– Taiteellinen Hervanta -taidepäivä haluaa kertoa Hervannan kaupunginosasta sen vieraamman puolen luovien ihmisten kaupunginosana., sanoo Majaoja-säätiön puheenjohtaja Maija Ikonen.

– Varsin moni ihminen tekee taidetta, mutta harvoin pääsee sitä esittelemään, olemaan ylpeä omasta tekemisestään ja osaamisestaan. Samalla idealla voidaan järjestää mielenkiintoisia tapahtumia muissakin kaupunginosissa ja kaikkialla Suomessa, sanoo Maija Ikonen. kuvateksti:  Taiteellinen Hervanta -tapahtumassa on mukana noin 30 paikallista luovaa asukasta.

Taiteellinen Hervanta
Taiteellinen Hervanta -tapahtumassa on mukana noin 30 paikallista luovaa asukasta.


Ajankohtaista