Majaoja-näytelmäkirjoituskilpailu kesäteatteriteksteille

Majaoja-säätiö julistaa uusien kesäteatterinäytelmien kirjoituskilpailun ennen julkaisemattomille teksteille.
Näytelmässä on mahdollista käyttää myös musiikkia. Kilpailu on avoin kaikille.
Nimimerkillä varustetut näytelmätekstit lähetetään pdf-tiedostona osoitteeseen [email protected]. Tämän lisäksi kilpailuun osallistujat täyttävät sivulta www.majaoja-saatio.fi löytyvän kilpailuilmoittautumisen.
Säätiö lähettää näytelmätekstit nimimerkillä varustettuna säätiön valitsemille tuomareille. Tuomareina toimivat Hanna Suutela, Antti Lattu, Sirkku Peltola ja Yrjö Juhani Renvall. Majaoja-säätiön hallitus valitsee palkittavat tuomariston esityksen mukaan. Tekijänoikeudet säilyvät kirjoittajalla.
Näytelmätekstien ja kilpailuilmoittautumisten tulee olla perillä 31.7.2022 mennessä. Vain ohjeiden mukaan ja määräajassa toimitetut kilpailuilmoittautumiset huomioidaan.
Voittajat julkistetaan marraskuun 2022 loppuun mennessä. Säätiö jakaa kaksi palkintoa: 1. palkinto 6.000 euroa ja 2. palkinto 3.000 euroa. Majaoja-säätiö tulee tukemaan jommankumman voittajanäytelmän esittämistä 2025 mennessä. Valittu teatteri päättää esitettävän näytelmän.

Majaoja-säätiön hallitus

Siirry tästä linkistä kilpailuilmoittautumiseen.Ajankohtaista